Списание за дизайн
Списание за дизайн
Килим

Hair of Umay

Килим Изработен в древна номадска техника, защитен от Списъка на нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО, нуждаещ се от спешно съхраняване, този килим извлича най-доброто от вълна благодарение на градиентни нюанси на вълната и фино шевни ръце, което създава обемна текстура. 100 процента ръчно изработен, този килим е направен с помощта на естествени нюанси на вълна плюс жълтеникав тон, обагрени с лук черупка. Златна нишка, която минава през килима, прави изявление и напомня на косата, свободно течаща на вятъра - косата на номадската богиня Умай - покровителка на жени и деца.

Кафе Машина

Lavazza Desea

Кафе Машина Любезна машина, проектирана да предлага пълния пакет от италианска кафе култура: от еспресо до автентично капучино или лате. Сензорният интерфейс подрежда селекциите в две отделни групи - една за кафе и една за мляко. Напитките могат да бъдат персонализирани с усилващи функции за температура и млечна пяна. Необходимото обслужване е посочено в центъра с осветени икони. Машината се предлага със специална стъклена чаша и прилага езика на формата на Lavazza с контролирана повърхност, изискани детайли и специално внимание към цветовете, материалите и усилвателите; завършек.

Кафе Машина

Lavazza Idola

Кафе Машина Перфектно решение за любителите на кафето, които търсят подходящо италианско еспресо изживяване у дома. Чувствителният на допир потребителски интерфейс с акустична обратна връзка има четири селекции и функция за повишаване на температурата, предлагаща индивидуално изживяване за всеки вкус или повод. Машината посочва липсваща вода, контейнер с пълни капачки или необходимостта от отстраняване на камъка чрез допълнителни светещи икони и капещата тава може да се регулира лесно. Дизайнът със своя открит дух, качествена повърхност и изискана детайлност е еволюция на утвърдения език на Lavazza.

Машина За Еспресо

Lavazza Tiny

Машина За Еспресо Малка, приятелска машина за еспресо, която носи автентично италианско кафе изживяване в дома ви. Дизайнът е радостно средиземноморски - съставен от основни официални градивни елементи - празнуване на цветове и прилагане на дизайнерския език на Lavazza при напластяване и детайлизиране. Основната обвивка е направена от едно парче и има меки, но прецизно контролирани повърхности. Централният гребен добавя визуална структура, а фронталният модел повтаря хоризонталната тема, често присъстваща на продуктите на Lavazza.

Диванът

Gloria

Диванът Дизайнът е не само външна форма, но е и изследване на вътрешната структура, ергономията и същността на един обект. В този случай формата е много силен компонент и именно рязането, дадено на продукта, му придава своята особеност. Предимството на Gloria е силата да бъде 100% персонализиране, добавяне на различни елементи, материали и облицовки. Голямата особеност са всички допълнителни елементи, които могат да се добавят с магнитите върху структурата, придавайки на стотиците различни форми.

Стъклена Ваза

Jungle

Стъклена Ваза Вдъхновен от природата, предпоставката на колекцията от стъкло на Джунглата е да създава предмети, които печелят своята стойност от качеството, дизайна и материала. Простите форми отразяват спокойствието на средата, като в същото време са безтегловни и силни. Вазите са издухани в устата и оформени на ръка, подписани и номерирани. Ритъмът на процеса на изработка на стъкло гарантира, че всеки предмет от колекцията на джунглата има уникална игра на цветове, имитираща движението на вълните.