Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фоайето И Фоайето На Жилищните Сгради

Light Music

Фоайето И Фоайето На Жилищните Сгради За Light Music, дизайн на жилищно лоби и салон, Арман Греъм и Арън Ясин от нюйоркския A + A Studio искаха да свържат пространството с динамичния квартал на Адамс Морган във Вашингтон, където се намира нощният живот и музикалната сцена, от джаза към Go-go за пънк рок и електронните винаги са били централни. Това е тяхното творческо вдъхновение; резултатът е уникално пространство, което съчетава най-съвременните дигитални методи за изработка с традиционните занаятчийски техники за създаване на потапящ свят със собствен пулс и ритъм, който отдава почит на жизнената оригинална музика на DC.

Име на проекта : Light Music, Име на дизайнерите : Aaron Yassin, Име на клиента : A+A Studio.

Light Music Фоайето И Фоайето На Жилищните Сгради

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.