Списание за дизайн
Списание за дизайн
Отворената Система За Съдове

Osoro

Отворената Система За Съдове Иновативният характер на OSORO е да съчетава качеството на висококачествения витрифициран порцелан и неговата типична гланцирана кожа с цвят на слонова кост с функцията, подходяща за консервиране на храна в хладилник или фризер и за готвене с парна фурна или микровълнова фурна. Простата, модулна форма с различните й елементи може да бъде подредена, за да спести място, гъвкаво комбинирана и затворена с многоцветен силиконов O-Sealer или O-Connector, така че храната да остане добре запечатана в нея. OSORO може да се използва универсално, премахвайки необходимостта от ежедневието ни.

Име на проекта : Osoro, Име на дизайнерите : Narumi Corporation, Име на клиента : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Отворената Система За Съдове

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.