Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа За Надолуване

Sky

Лампа За Надолуване Лека арматура, която сякаш плава. Тънък и лек диск, инсталиран на няколко сантиметра под тавана. Това е дизайнерската концепция, постигната от Sky. Sky създава визуален ефект, благодарение на който светилото изглежда окачено на 5 см от тавана, предоставяйки на тази светлина да отговаря на личен и различен стил. Поради високите си показатели, Sky е подходящ за осветление от високи тавани. Неговият изчистен и чист дизайн обаче позволява да се счита за чудесен вариант за осветяване на всякакъв вид интериорни дизайни, които искат да предадат минимално докосване. Най-накрая, дизайн и изпълнение, заедно.

Име на проекта : Sky, Име на дизайнерите : Rubén Saldaña Acle, Име на клиента : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky Лампа За Надолуване

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.