Списание за дизайн
Списание за дизайн
Модерният Дрехи За Рокля

Le Maestro

Модерният Дрехи За Рокля Le Maestro революционизира роклята на обувката, като включва титаниева „матрична пета“ с директен метален латиран синтер (DMLS). „Матричната пета“ намалява визуалната маса на секция на петата и показва структурната цялост на роклята. За допълване на елегантния вамп се използва висококачествена кожа за отчетливия асиметричен дизайн на горната част. Интегрирането на секцията на петата в горната част вече е съставено в елегантен и изискан силует.

Име на проекта : Le Maestro, Име на дизайнерите : Herman Francisco Delos Santos, Име на клиента : HERMAN FRANCISCO.

Le Maestro Модерният Дрехи За Рокля

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.