Списание за дизайн
Списание за дизайн
Неокласическото Пребиваване, Използвано Повторно,

Neoclassic Wellness

Неокласическото Пребиваване, Използвано Повторно, Неокласическа резиденция, преустроена за настаняване на уелнес и спа. Като се вземат предвид сложните декорации от мазилка, античен дъбов под и естествена дневна светлина, проектното предложение беше да се въведат материали, които очертават отличителната линия между старо и ново. Прилагането на лавапластер върху подове и стени, ламинирани форми, стъкло и кварцови мозайки доминират в интериора, докато цветовата палитра преопределя класическата идентичност. Връхните земни тонове добавят патината на древността, докато силата на черното в метални характеристики добавя динамичен елемент в излъченият романтизъм на неокласизма.

Име на проекта : Neoclassic Wellness, Име на дизайнерите : Helen Brasinika, Име на клиента : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Неокласическото Пребиваване, Използвано Повторно,

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.