Списание за дизайн
Списание за дизайн
Двоен Умивалник

4Life

Двоен Умивалник 4Life Двоен умивалник заема мястото си в бани със своята солидна форма и функционална употреба. Умивалникът е създаден, за да предостави на своя потребител възможност да използва продукта едновременно и като двоен мивка едновременно. При използване на единични басейни продуктът осигурява голяма площ на рафтовете; при двойна употреба на басейна, рафтът се отменя и се образува нов басейн и по този начин легенът може да се използва от двама души едновременно. Чрез анулиране на аспекта на рафта, рафтът, който вече не се използва, може да се използва като рафт в мебелите за баня с монтажни елементи, предоставени при поискване.

Име на проекта : 4Life, Име на дизайнерите : SEREL Seramic Factory, Име на клиента : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Двоен Умивалник

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.