Списание за дизайн
Списание за дизайн
Двоен Умивалник

4Life

Двоен Умивалник 4Life Двоен умивалник заема мястото си в бани със своята солидна форма и функционална употреба. Умивалникът е създаден, за да предостави на своя потребител възможност да използва продукта едновременно и като двоен мивка едновременно. При използване на единични басейни продуктът осигурява голяма площ на рафтовете; при двойна употреба на басейна, рафтът се отменя и се образува нов басейн и по този начин легенът може да се използва от двама души едновременно. Чрез анулиране на аспекта на рафта, рафтът, който вече не се използва, може да се използва като рафт в мебелите за баня с монтажни елементи, предоставени при поискване.

Име на проекта : 4Life, Име на дизайнерите : SEREL Seramic Factory, Име на клиента : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Двоен Умивалник

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.