Списание за дизайн
Списание за дизайн
Произведения На Изкуството

Arabic Calligraphy

Произведения На Изкуството Това са примери за съвременно изкуство от арабска калиграфия, практикувано от омански художник, д-р Салман Алхайри, доцент по изкуство и дизайн в университета Султан Кабуос. Тя обяснява естетическите особености на арабската калиграфия като уникална икона на ислямското изкуство. Салман установява практиката си ръчно в арабската калиграфия като основна тема през 2006 г. През 2008 г. той започва да използва цифрови и графични технологии, т.е. графичен софтуер (базиран на вектор) и софтуер за арабски скрипт, например „Kelk“, оттогава Алхаджири разработва здрав уникален стил в този арт поток.

Име на проекта : Arabic Calligraphy , Име на дизайнерите : Salman Alhajri, Име на клиента : Sultan Qaboos University, Rozna Muscat Gallery, Fatma's Gallery, Muscat, Ghalya’s Musem of Modern Art, Dubai Community Theatre and Arts Centre (DUCTAC) .

Arabic Calligraphy  Произведения На Изкуството

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.