Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хотел

Sheraton Bursa

Хотел Анимацията трябва да бъде широкообхватно моделиране, осигуряващо напътствия за всяка част от хотела. Различни общи части, включително фоайето, конферентните зали, основния ресторант, фитнес и СПА центъра, турската баня и ВИП турските бани, масажните зали , изпълнителният салон, басейна, стаите за почивка и освен това стандартните стаи, апартаменти, президентският апартамент бяха моделирани за 4 месеца. Всички моделирани зони бяха превърнати в анимация от 4,30 секунди от 6750 кадъра след шестдесет дни процес на рендиране. Тази анимация стана важен елемент при въвеждането на Шератон Бурса.

Име на проекта : Sheraton Bursa, Име на дизайнерите : Ayhan Güneri, Име на клиента : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Хотел

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.