Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищният

Baan Citta

Жилищният Ключовата дизайнерска концепция беше да се създаде Шамбала на Земята - митично царство, описано като „чистата земя“ в древните будистки текстове. Будистите вярват, че създаването на Шамбала е създаването на върховния духовен рай. Един от най-успокояващите и изненадващи аспекти на дизайна на Baan Citta е използването на цвят. Консервативно, неутралните цветове са видната цветова схема, избрана от дизайнерите за модерни домове. Baan Citta демонстрира модерността на радостите на цвета върху неутрална палитра сред цветовете на Земята в природата.

Име на проекта : Baan Citta, Име на дизайнерите : Catherine Cheung, Име на клиента : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Жилищният

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.