Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шезлонг

Bessa

Шезлонг Създаден за дневни зони на хотели, курорти и частни резиденции, фоайето от Bessa хармонира с модерните интериорни дизайнерски проекти. Дизайнът му придава спокойствие, което приканва към преживявания, които да бъдат запомнени. Решавайки напълно устойчивото му производство, можем да се насладим на баланса му между форма, съвременен дизайн, функция и неговите органични ценности.

Име на проекта : Bessa, Име на дизайнерите : Simon Reynaud, Име на клиента : Thelos.

Bessa Шезлонг

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.