Списание за дизайн
Списание за дизайн
Местата За Транзитни Ездачи

Door Stops

Местата За Транзитни Ездачи Door Stops е колаборация между дизайнери, художници, ездачи и жители на общността за запълване на пренебрегвани обществени пространства, като транзитни спирки и свободни партиди, с възможности за сядане, за да направи града по-приятно място да бъде. Създадени да осигурят по-безопасна и естетически приятна алтернатива на тази, която съществува в момента, частите са изпълнени с големи изложби на публично изкуство, поръчани от местни художници, което прави лесно разпознаваема, безопасна и приятна зона за чакане за ездачите.

Име на проекта : Door Stops, Име на дизайнерите : Craig L. Wilkins, Име на клиента : Detroit Community Design Center.

Door Stops Местата За Транзитни Ездачи

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.