Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шоурум, Дребно

Fast Forward

Шоурум, Дребно Клоновите обувки са изложени в първия шоурум на комплекса за скокове. Той е подготвен с начин, изразяващ методите на производство, като динамичната форма на обувките, високотехнологичните инжекционни технологии, използвани в производствената фаза и т.н. Той е оборудван със SMD LED, един от високотехнологичните продукти, се стреми да отразява динамичността на обувките за обучение (като обект), които се превръщат в източник на вдъхновение със специално проектирани фонове за графичен дизайн и движение, предлагани от тези системи.

Име на проекта : Fast Forward, Име на дизайнерите : Ayhan Güneri, Име на клиента : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Шоурум, Дребно

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.