Списание за дизайн
Списание за дизайн
Доведе Телевизия

XX240 BMS SNB LED TV

Доведе Телевизия XX240 LED телевизионната серия включва 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" от най-достъпния среден размер до най-големия сегмент телевизори с голям размер със същата дизайнерска идея, предлагаща няколко опции. Дизайнът на дисплея също принадлежи на продуцентската компания и е сглобен по BMS методология. Металът на дисплея е боядисан с висококачествена боя, тъй като дизайнът оставя отворената зона на рамката и я рамкира само с дебелина на стената на задния капак. Така че телевизорът изглежда е покрит само с тънка рамка и осветената зона на логото отдолу.

Име на проекта : XX240 BMS SNB LED TV, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV Доведе Телевизия

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.