Списание за дизайн
Списание за дизайн
Смесители

Electra

Смесители Electra, считана за представител на цифровото използване в сектора на арматурата, съчетава технологията с дизайна, за да подчертае дизайна на дигиталната ера. Смесителите, които нямат отделна дръжка, привличат всички поради своята елегантност и интелигентен външен вид е решаващо да бъде уникален във влажна зона. Бутоните с докосване на Electra предлагат на потребителите по-ергономично решение. „Eco Mind“ на смесителите осигурява на потребителя максимална ефективност при спестяване. Тази функция особено добавя стойност за бъдещите поколения

Име на проекта : Electra, Име на дизайнерите : E.C.A. Design Team, Име на клиента : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Смесители

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.