Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Опаковката На Дъвка

ZEUS

Дизайнът На Опаковката На Дъвка Дизайн на опаковки за дъвка. Концепцията на този дизайн е "стимулиране на чувствителността". Целите на продуктите са мъже на двадесетте им години, а тези иновативни дизайни им помагат да инстинктивно да вземат продукти в магазините. Основните визуализации изразяват зрелищен светоглед на природен феномен, който се свързва с всеки вкус. THUNDER SPARK за аргументиращ и наелектризиращ аромат, SNOW STORM за замразяване и силен охлаждащ аромат и RAIN SHOWER за аромат с влажен, сочен и воднист смисъл.

Име на проекта : ZEUS, Име на дизайнерите : Yoichi Kondo, Име на клиента : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Дизайнът На Опаковката На Дъвка

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.