Списание за дизайн
Списание за дизайн
Медицински Център

Neo Derm The Center

Медицински Център Той е проектиран така, че да отговаря на темата на линиите, а акцентите в цветовете на лайма са достатъчно достатъчни, за да демонстрират нагледния и енергичен кратък дизайн за този конкретен център за грижа за кожата. Гредите от бели шарени линии вървят по целия бял таван и се простират до околното пространство с динамика. Зоната за релакс в съседство с рецепцията е поставена на цвят с вар в цвят от мебели до килим, който подчертава младата и подмладена същност на марката чрез преглед на пристанището на Виктория.

Име на проекта : Neo Derm The Center, Име на дизайнерите : Danny Chan, Име на клиента : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Медицински Център

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.