Списание за дизайн
Списание за дизайн
Куполната Къща

Easy Domes

Куполната Къща Дизайнът и структурата на Easy Domes е Икозаедърът, тук чрез изрязване на върховете и трансформиран в 21 дървени секции. Дизайнът, интериорът, цветовите материали и цялостното изпълнение към околната среда, строителството и устойчивите изисквания предлагат интериорни подредби за широк кръг потребители. Концепцията се харесва на екологичното строителство, строителите на жилища и устойчивия живот. Може да се изгражда във всички климатични зони и с устойчивост на земетресения и урагани.

Име на проекта : Easy Domes, Име на дизайнерите : KT Architects, Име на клиента : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Куполната Къща

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.