Списание за дизайн
Списание за дизайн
Тоталната Чанта

Totepographic

Тоталната Чанта Топографска вдъхновена дизайнерска чанта за тоти, която служи като лесен пренос, особено през онези натоварени дни, прекарани в пазаруване или изпълнение на поръчки. Капацитетът на чантата Tote е като планина и може да побере или носи много неща. Оракуловата кост е от цялостната структура на торбата, топографската карта е повърхностен материал, точно като планинска неравна повърхност.

Висулка

Taq Kasra

Висулка Taq Kasra, което означава арка kasra, е паметникът на царството Сасани, което сега е в Ирак. Този висулка, вдъхновен от геометрията на Taq kasra и величието на бившите суверенитети, който беше в тяхната структура и субективизъм, е използван в този архитектурен метод за направата на този етос. Най-важният атрибут е неговият модерен дизайн, който го е направил парче с различен изглед, така че формата на страничния изглед да изглежда като тунел и носи субективизъм и формата на фронталния изглед, който е направил сводесто пространство.

Колекцията За Дамско Облекло

Utopia

Колекцията За Дамско Облекло В тази колекция Yina Hwang беше вдъхновена главно от форми, които са симетрични и асиметрични с нотка на ъндърграунд музикална култура. Тя курира тази колекция въз основа на своя основен момент на самообгръщане, за да създаде колекция от функционални, но абстрактни облекла и аксесоари, които да въплъщават историята на своето преживяване. Всеки принт и плат в проекта е оригинален и тя използва главно PU кожа, сатен, Power Mash и Spandex за основата на тъканите.

Комплект Колие И Обеци

Ocean Waves

Комплект Колие И Обеци Колие с океански вълни е красиво парче от съвременните бижута. Основното вдъхновение на дизайна е океанът. Нейната необятност, жизненост и чистота са ключовите елементи, проектирани в колието. Дизайнерът е използвал добър баланс на синьо и бяло, за да представи визия за плискащи вълни на океана. Той е ръчно изработен от 18K бяло злато и обсипан с диаманти и син сапфир. Колието е доста голямо, но деликатно. Той е проектиран да отговаря на всички форми на тоалети, но е по-подходящ да бъде сдвоен с деколте, което няма да се припокрива.

Печатаният Текстил

The Withering Flower

Печатаният Текстил Увяхващото цвете е празник на силата на изображението на цветето. Цветето е популярна тема, написана като олицетворение в китайската литература. За разлика от популярността на цъфтящото цвете, изображенията на разпадащото се цвете често се свързват с jinx и табута. Колекцията разглежда това, което оформя възприятието на общността за това, което е възвишено и неприлично. Проектиран в дължина от 100 см до 200 см от рокли от тюл, печат върху копринен екран върху полупрозрачни мрежести тъкани, текстилната техника позволява отпечатъците да останат непрозрачни и еластични върху мрежата, създавайки вид на отпечатъци във въздуха.

Пръстен

Arch

Пръстен Дизайнерът получава вдъхновение от формата на аркови конструкции и дъга. Два мотива - форма на арка и форма на капка, се комбинират, за да създадат единна триизмерна форма. Съчетавайки минимални линии и форми и използвайки прости и общи мотиви, резултатът е прост и елегантен пръстен, който е направен смел и игрив, като осигурява пространство за протичане на енергия и ритъм. От различни ъгли формата на пръстена се променя - формата на капката се гледа от предния ъгъл, формата на арката се гледа от страничен ъгъл, а кръстът се гледа от горния ъгъл. Това осигурява стимулация за потребителя.