Списание за дизайн
Списание за дизайн
Разглобяеми Маси

iLOK

Разглобяеми Маси Дизайнът на Патрик Сарран озвучава известната формула, измислена от Луи Съливан „Формата следва функция“. В този дух таблиците на iLOK са замислени като приоритет на лекота, здравина и модулност. Това стана възможно благодарение на дървения композитен материал на плотовете на масата, сводестата геометрия на краката и структурните скоби, фиксирани във вътрешността на пчелното сърце. Използвайки косо съединение за основата, полезното пространство се получава отдолу. Накрая от дървесината изплува топла естетика, много ценена от фините трапезарии.

Висулка Лампа

Snow drop

Висулка Лампа Snow Drop е таван и модулно осветление. Неговото удобство е регулирането на светимостта му чрез модулация благодарение на системата с гладка шайба. Стъпка по стъпка, играейки с противотежестта, потребителят е в състояние да увеличи и намали осветеността. Модулацията на този дизайн напомня различните етапи на цъфтеж на кокиче от началото с тетраедъра до края с четирите фрактала на триъгълника. Винтидж кехлибарената крушка Едисон се вмъква в тетраедрична изключителна кутия, изработена от опалесциращ бял плекси, когато дизайнът е затворен.

Ръчната Преса

Kwik Set

Ръчната Преса Многофункционалната кожена преса за ръце е интуитивна, универсално проектирана машина, която опростява живота на ежедневните кожени майстори и използва максимално вашето малко пространство. Тя дава възможност на потребителите да режат кожени, отпечатани / релефни дизайни и да задават хардуер с 20 плюс персонализирани щанци и адаптери. Тази платформа е проектирана от самото начало като водещ в класа продукт.

Часовник

Pin

Часовник Всичко започна с обикновена игра в клас по творчество: темата беше „часовник“. По този начин са разгледани и проучени различни стенни часовници, цифрови и аналогови. Първоначалната идея е започнала от най-малко значимата площ от часовници, която е щифтът, върху който часовниците обикновено висят. Този тип часовник включва цилиндричен стълб, върху който са монтирани три прожектора. Тези проектори правят трите съществуващи дръжки идентични на тези на обикновените аналогови часовници. Те обаче също така проектират номера.

Dashcam За Автомобил

BlackVue DR650GW-2CH

Dashcam За Автомобил BLackVue DR650GW-2CH е камера за табло за наблюдение на автомобил с проста, но изтънчена цилиндрична форма. Монтирането на уреда е лесно и благодарение на въртенето на 360 градуса е много регулируемо. Близостта на дашъма до предното стъкло минимизира вибрациите и отблясъците и позволява още по-плавно и по-стабилно записване. След задълбочено проучване за намиране на перфектната геометрична форма, която би могла да върви хармонично с характеристиките, за този проект беше избрана цилиндричната форма, която осигуряваше елементи както на стабилност, така и на регулируемост.

Табуретка

Tri

Табуретка Табуретка от естествен кедър, обработена с машини с ЦПУ, а ръчно завършената особеност е, че се формира от блок от кедър от масивно дърво, необработен 50 x 50 повърхността се полира на ръка с песъчинки от шкурка, което прави матова повърхност и гладка на допир и подобряваща форми и цветовата схема на конкретно кедрово дърво е да има естествено масло, което го защитава и го прави функционален обект и практичен при поддръжката му мек дизайн, който подобрява естествения материал с добавката за неговия аромат, можете да говорите за дизайн сензорно докосване , комфорт и аромат.