Списание за дизайн
Списание за дизайн
Органичните Мебели И Скулптурата

pattern of tree

Органичните Мебели И Скулптурата Предложение за дял, което използва иглолистните части неефективно; тоест стройната част на горната половина на багажника и неправилната форма на корените. Обърнах внимание на органичните годишни пръстени. Припокриващите се органични модели на дяла създават комфортен ритъм в неорганично пространство. С продуктите, родени от този цикъл от материали, органичната пространствена посока се превръща във възможност за потребителя. Освен това уникалността на всеки продукт им придава много по-висока стойност.

Играчката

Movable wooden animals

Играчката Разнообразието от играчки за животни се движи по различни начини, просто, но забавно. Абстрактните животински форми поглъщат децата да си представят. В групата има 5 животни: прасе, патица, жираф, охлюв и динозавър. Главата на Дък се движи отдясно на ляво, когато го вдигнете от бюрото, изглежда, че ви казва "НЕ"; Главата на жирафа може да се движи отгоре и надолу; Свинският нос, главите на охлюв и динозавър се движат отвътре навън, когато завъртите опашките им. Всички движения карат хората да се усмихват и карат децата да играят по различни начини, като дърпане, бутане, завъртане и т.н.

Университетското Кафе

Ground Cafe

Университетското Кафе Новото кафене „Ground” служи не само за създаване на социално сближаване между преподаватели и студенти от инженерното училище, но и за насърчаване на взаимодействието между и между членове на други катедри в университета. В дизайна си ние ангажирахме необитания изливан бетонен обем на бивша семинарна стая, като наслоихме палитра от орехови дъски, перфориран алуминий и цепка от камък върху стените, пода и тавана на пространството.

Роли Поли, Подвижни Дървени Играчки

Tumbler" Contentment "

Роли Поли, Подвижни Дървени Играчки Как да имаш дъга? Как да прегърнем летен вятър? Винаги съм докосван от някои фини неща и се чувствам много удовлетворен и щастлив. Как да съхранявате и как да притежавате? Стига е толкова добро, колкото и угощение. Бих искал да оформя различните видове материали по прост и забавен начин. Нека децата да играят с тях, за да разпознаят физическия свят, да стимулират въображението си и да им помогнат да разберат заобикалящата ги среда.

Луксозните Обувки

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Луксозните Обувки Линията на Gianluca Tamburini от „бижута със сандал / форма“, наречена Conspiracy, е основана през 2010 г. Конспиративните обувки без усилие съчетават технология и естетика. Петите и ходилата са изработени от материали като лек алуминий и титан, които се отливат в скулптурни форми. Силуетът на обувките след това се подчертава от полускъпоценни камъни и други пищни украшения. Високите технологии и авангардни материали оформят модерна скулптура, която има формата на сандал, но там, където усещането и опитът на квалифицирани италиански майстори все още са видими.

Люлка, Люлеещи Се Столове

Dimdim

Люлка, Люлеещи Се Столове Lisse Van Cauwenberge създаде това многообразно многофункционално решение, което служи като люлеещ се стол, а също и като люлка, когато два стола Dimdim се съединят заедно. Всеки от люлеещия се стол е изграден от дърво със стоманени опори и завършен в фурнир от орех. Два стола могат да бъдат монтирани един към друг с помощта на две скрити скоби под седалката, за да образуват бебешка люлка.