Списание за дизайн
Списание за дизайн
Луксозните Обувки

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Луксозните Обувки Линията на Gianluca Tamburini от „бижута със сандал / форма“, наречена Conspiracy, е основана през 2010 г. Конспиративните обувки без усилие съчетават технология и естетика. Петите и ходилата са изработени от материали като лек алуминий и титан, които се отливат в скулптурни форми. Силуетът на обувките след това се подчертава от полускъпоценни камъни и други пищни украшения. Високите технологии и авангардни материали оформят модерна скулптура, която има формата на сандал, но там, където усещането и опитът на квалифицирани италиански майстори все още са видими.

Люлка, Люлеещи Се Столове

Dimdim

Люлка, Люлеещи Се Столове Lisse Van Cauwenberge създаде това многообразно многофункционално решение, което служи като люлеещ се стол, а също и като люлка, когато два стола Dimdim се съединят заедно. Всеки от люлеещия се стол е изграден от дърво със стоманени опори и завършен в фурнир от орех. Два стола могат да бъдат монтирани един към друг с помощта на две скрити скоби под седалката, за да образуват бебешка люлка.

Брошката

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Брошката Характерът и външната форма на предмета позволяват да се промени нов дизайн на украшение. В оживената природа един период се променя на друг. Пролетта следва зимата, а сутринта идва след нощта. Цветовете също се променят, както и атмосферата. Този принцип на замяна, редуване на образите се пренася в украшенията на «Азиатската метаморфоза», колекцията, в която две различни състояния, две неограничени изображения, отразени в един обект. Подвижните елементи на конструкцията позволяват промяна на характера и външния вид на орнамента.

Колекцията Грим

Kjaer Weis

Колекцията Грим Дизайнът на козметичната линия Kjaer Weis дестилира основите на женския грим към трите й основни области на приложение: устни, бузи и очи. Ние проектирахме компакти, оформени да отразяват характеристиките, които ще се използват за подобряване: тънки и дълги за устните, големи и квадратни за бузите, малки и кръгли за очите. Осезаемо компактите се въртят с иновативно странично движение, разпръсквайки се като крилата на пеперуда. Напълно презареждащи се, тези компакти са нарочно консервирани, а не рециклирани.

Аналоговият Часовник

Kaari

Аналоговият Часовник Този дизайн се основава на стандартен 24-часов аналогов механизъм (ръка за половин скорост). Този дизайн е снабден с две изрезки с форма на дъга. Чрез тях могат да се видят завъртащите час и минути ръце. Часовата ръка (диск) е разделена на два сегмента с различни цветове, които, въртящи се, означават AM или PM часа в зависимост от цвета, който започва да се вижда. Минутната ръка се вижда през по-голямата радиална дъга и определя коя минутна слот съответства на наборите от 0-30 минути (разположени на вътрешния радиус на дъгата) и 30-60 минути слот (разположени на външния радиус).

Модерният Дрехи За Рокля

Le Maestro

Модерният Дрехи За Рокля Le Maestro революционизира роклята на обувката, като включва титаниева „матрична пета“ с директен метален латиран синтер (DMLS). „Матричната пета“ намалява визуалната маса на секция на петата и показва структурната цялост на роклята. За допълване на елегантния вамп се използва висококачествена кожа за отчетливия асиметричен дизайн на горната част. Интегрирането на секцията на петата в горната част вече е съставено в елегантен и изискан силует.