Списание за дизайн
Списание за дизайн
Арт Пространството

Surely

Арт Пространството Това е изкуство, ежедневни и дребно всички се комбинират в едно пространство. Тъй като архитектурата, която е фабрика за странични линии за куки за облекла в страната Цялата сграда запазва петна от текстура на стената, като слоева текстура на пространството, създава различен контраст с външната, също създава пространствено изживяване. Изоставете прекалено твърдата украса, използвах някаква мека декорация за показване, която създава релаксиращо усещане. Контрастът между създаването и ранния етап е по-гъвкав за устойчиво развитие на космоса в бъдеще.

Име на проекта : Surely, Име на дизайнерите : Michael Lam, Име на клиента : Surely.

Surely Арт Пространството

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.