Списание за дизайн
Списание за дизайн
Маса

Lido

Маса Лидо се сгъва в малка правоъгълна кутия. Когато се сгъва, тя служи като кутия за съхранение на малки предмети. Ако вдигнат страничните чинии, ставните крака излизат от кутията и Лидо се трансформира в чаена маса или малко бюро. По същия начин, ако те напълно разгънат страничните плочи от двете страни, тя се трансформира в голяма маса, като горната плоча е с ширина 75 Cm. Тази маса може да се използва като маса за хранене, особено в Корея и Япония, където седенето на пода, докато трапезата е обща култура.

Име на проекта : Lido, Име на дизайнерите : Nak Boong Kim, Име на клиента : Kim Nak Boong Institute of wooden furniture.

Lido Маса

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.