Списание за дизайн
Списание за дизайн
Тоталната Чанта

Totepographic

Тоталната Чанта Топографска вдъхновена дизайнерска чанта за тоти, която служи като лесен пренос, особено през онези натоварени дни, прекарани в пазаруване или изпълнение на поръчки. Капацитетът на чантата Tote е като планина и може да побере или носи много неща. Оракуловата кост е от цялостната структура на торбата, топографската карта е повърхностен материал, точно като планинска неравна повърхност.

Име на проекта : Totepographic , Име на дизайнерите : Ho Kuan Teck, Име на клиента : MYURÂ.

Totepographic  Тоталната Чанта

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.