Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Домашната Архитектура

Bienville

Дизайнът На Домашната Архитектура Логистиката на това работещо семейство изискваше те да бъдат у дома за дълги периоди, което освен работа и училище стана разрушително за тяхното здраве. Те започнаха да обмислят, както много семейства, дали преместване в предградията, обмен на близост до градските удобства за по-голям задния двор, за да се увеличи достъпът на открито. Вместо да се отдалечават далеч, те решават да построят нова къща, която да преразгледа ограниченията на домашния живот на закрито на малък градски лот. Организационният принцип на проекта беше да се създаде възможно най-голям достъп на открито от общинските райони.

Име на проекта : Bienville, Име на дизайнерите : Nathan Fell, Име на клиента : Nathan Fell Architecture.

Bienville Дизайнът На Домашната Архитектура

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.