Списание за дизайн
Списание за дизайн
Нашийник За Кучета

Blue

Нашийник За Кучета Това не е само нашийник за кучета, това е яка за куче с подвижна огърлица. Frida използва качествена кожа с твърд месинг. При проектирането на това парче тя трябваше да обмисли прост сигурен начин за закрепване на колието, докато кучето носи яка. Яката също трябваше да има луксозно усещане без колието. С този дизайн, разглобяема колие, собственикът може да украси кучето си, когато пожелае.

Име на проекта : Blue, Име на дизайнерите : Frida Hultén, Име на клиента : K9 collarcouture By Frida Hulten.

Blue Нашийник За Кучета

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.