Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пожарогасител И Авариен Чук

FZ

Пожарогасител И Авариен Чук Оборудването за безопасност на автомобила е от съществено значение. Пожарогасители и предпазни чукове, комбинацията от двата може да подобри ефективността на евакуацията на персонала при възникване на автомобилна катастрофа. Пространството за кола е ограничено, така че това устройство е проектирано да бъде достатъчно малко. Може да се постави навсякъде в частен автомобил. Традиционните пожарогасители за превозни средства са за еднократна употреба и този дизайн може лесно да замени обшивката. Това е по-удобно захващане, лесно за работа с потребителите.

Име на проекта : FZ, Име на дизайнерите : Tongxin Zhang, Име на клиента : Zhengzhou University of Light Industry.

FZ Пожарогасител И Авариен Чук

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.