Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пожарогасител И Авариен Чук

FZ

Пожарогасител И Авариен Чук Оборудването за безопасност на автомобила е от съществено значение. Пожарогасители и предпазни чукове, комбинацията от двата може да подобри ефективността на евакуацията на персонала при възникване на автомобилна катастрофа. Пространството за кола е ограничено, така че това устройство е проектирано да бъде достатъчно малко. Може да се постави навсякъде в частен автомобил. Традиционните пожарогасители за превозни средства са за еднократна употреба и този дизайн може лесно да замени обшивката. Това е по-удобно захващане, лесно за работа с потребителите.

Име на проекта : FZ, Име на дизайнерите : Tongxin Zhang, Име на клиента : Zhengzhou University of Light Industry.

FZ Пожарогасител И Авариен Чук

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.