Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката За Корейска Здравословна Храна

Darin

Опаковката За Корейска Здравословна Храна Даринът е създаден, за да освободи съвременните хора от нежелание към традиционните здравословни хранителни продукти в Корея в обществото на умората, като се отличава с проста, графична яснота при доставянето на опаковки за чувствителността на съвременните хора, за разлика от неразрешените изображения, използвани от традиционните корейски магазини за здравословна храна , Всички дизайни са изработени от мотиви на кръвообращението, визуализиращи целта да осигурят жизненост и здраве на уморените 20-те и 30-те.

Име на проекта : Darin, Име на дизайнерите : Heesoo Son, Име на клиента : Darin.

Darin Опаковката За Корейска Здравословна Храна

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.