Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Етикета За Вино

314 Pi

Дизайнът На Етикета За Вино Експериментирането с дегустация на вино е непрекъснат процес, водещ до нови пътеки и различни аромати. Безкрайната последователност на пи, ирационалното число с безкрайните десетични знаци, без да се знае последното от тях, беше вдъхновение за името на тези вина без сулфити. Дизайнът има за цел да постави характеристиките на 3,14 винени серии в светлината на прожекторите, вместо да ги скрие сред снимки или графики. Следвайки минималистичен и прост подход, етикетът показва само реалните характеристики на тези естествени вина, тъй като те могат да бъдат наблюдавани в тетрадката на енолога.

Име на проекта : 314 Pi, Име на дизайнерите : Maria Stylianaki, Име на клиента : Deep Blue Design.

314 Pi Дизайнът На Етикета За Вино

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.