Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интериорният Дизайн На Кафе

Quaint and Quirky

Интериорният Дизайн На Кафе Quaint & Quirky Dessert House е проект, който показва съвременна съвременна атмосфера с нотка на природата, която точно отразява вкусните лакомства. Екипът иска да създаде място, което наистина е уникално и те потърсиха вдъхновението на птицата. Тогава концепцията се реализира чрез колекция от седящи шушулки, които служат като централна характеристика на пространството. Живата структура и цветове на всички шушулки спомагат за създаването на усещане за еднаквост, което свързва земята и мецанин, дори и придават на атмосферата нотка на привличане на вниманието.

Име на проекта : Quaint and Quirky, Име на дизайнерите : Chaos Design Studio, Име на клиента : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Интериорният Дизайн На Кафе

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.