Списание за дизайн
Списание за дизайн
Висулка

Taq Kasra

Висулка Taq Kasra, което означава арка kasra, е паметникът на царството Сасани, което сега е в Ирак. Този висулка, вдъхновен от геометрията на Taq kasra и величието на бившите суверенитети, който беше в тяхната структура и субективизъм, е използван в този архитектурен метод за направата на този етос. Най-важният атрибут е неговият модерен дизайн, който го е направил парче с различен изглед, така че формата на страничния изглед да изглежда като тунел и носи субективизъм и формата на фронталния изглед, който е направил сводесто пространство.

Име на проекта : Taq Kasra, Име на дизайнерите : Yazdan Pargoshaei, Име на клиента : Pargosha.

Taq Kasra Висулка

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.