Списание за дизайн
Списание за дизайн
Осветителната И Озвучителната Система

Luminous

Осветителната И Озвучителната Система Светещи, проектирани да предлагат ергономично осветление и съраунд система в един продукт. Тя е насочена към създаване на емоции, които потребителите желаят да усетят и използват комбинация от звук и светлина, за да постигнат тази цел. Звуковата система е разработена на базата на отражение на звука и симулира 3D съраунд звук в помещението, без да е необходимо окабеляване и инсталиране на множество високоговорители около мястото. Като висулка светлина, Luminous създава директно и косвено осветление. Тази осветителна система осигурява мека, равномерна и ниска контрастна светлина, която предотвратява проблемите с отблясъците и зрението.

Име на проекта : Luminous, Име на дизайнерите : Mohammad Hossein Namayandegi, Име на клиента : M. Namayandegi.

Luminous Осветителната И Озвучителната Система

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.