Списание за дизайн
Списание за дизайн
Нашийник За Кучета

FiFi

Нашийник За Кучета Това не е само нашийник за кучета, това е яка за куче с подвижна огърлица. Frida използва качествена кожа с твърд месинг. При проектирането на това парче тя трябваше да обмисли прост сигурен начин за закрепване на колието, докато кучето носи яка. Яката също трябваше да има луксозно усещане без колието. С този дизайн, разглобяема колие, собственикът може да украси кучето си, когато пожелае.

Име на проекта : FiFi, Име на дизайнерите : Frida Hultén, Име на клиента : K9 collarcouture by FRIDA HULTEN.

FiFi Нашийник За Кучета

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.