Списание за дизайн
Списание за дизайн
Резиденцията През Уикенда

Cliff House

Резиденцията През Уикенда Това е риболовна кабина с изглед към планината, на брега на река Небе (на тен. „Tenkawa”). Изработена от стоманобетон, формата е обикновена тръба, дълга шест метра. Крайният край на тръбата е противотеглен и закотвен дълбоко в земята, така че да се простира хоризонтално от брега и да виси над водата. Дизайнът е прост, интериорът е просторен, а крайбрежната палуба е отворена към небето, планините и реката. Изграден под нивото на пътя, от крайпътната част се вижда само покривът на кабината, така че конструкцията не блокира гледката.

Име на проекта : Cliff House, Име на дизайнерите : Masato Sekiya, Име на клиента : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House Резиденцията През Уикенда

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.