Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мивката

Thalia

Мивката Умивалникът изглежда като пъпка, готова да цъфти и да се напълни: толкова цъфти, че е направена от умело съединение от масивна лиственица и тик, есенция в горната част, а другата в долната. Твърд и безопасен мач, осигуряващ специална елегантност на допир и цветово оживление с весело преплитане на зърна с винаги различни нюанси, които произвеждат уникални умивалници. Красотата на този обект се характеризира с неговата асиметрия и хармония чрез срещата с различни форми и дървесна същност.

Име на проекта : Thalia, Име на дизайнерите : Edoardo Petri, Име на клиента : .

Thalia Мивката

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.