Списание за дизайн
Списание за дизайн
Развиващите Се Мебели

dotdotdot.frame

Развиващите Се Мебели Домовете стават все по-малки, така че се нуждаят от леки мебели, които са универсални. Dotdotdot.Frame е първата мобилна, приспособима мебелна система на пазара. Ефективна и компактна, рамката може да бъде фиксирана към стената или да се облегне на нея за лесно поставяне около дома. А неговата персонализация идва от 96-те дупки и разширяващата се гама от аксесоари, които да се фиксират в тях. Използвайте една или се присъединете към няколко системи заедно, ако е необходимо - има безкрайна комбинация.

Име на проекта : dotdotdot.frame, Име на дизайнерите : Leonid Davydov, Име на клиента : dotdotdot.furniture.

dotdotdot.frame Развиващите Се Мебели

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.