Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката За Безалкохолни Напитки

Coca-Cola Tet 2014

Опаковката За Безалкохолни Напитки Да се създаде поредица от кутии от Coca-Cola, които разпространяват милиони T oft желания в цялата страна. Използвахме символа Tết на Coca-cola (птицата лястовица) като устройство за формиране на тези желания. За всяка консерва бяха изработени и внимателно подредени стотици ръчно нарисувани лястовици около персонализиран скрипт, които заедно образуват серия от смислени виетнамски желания. „Ан“ означава Мир. "Tài" означава Успех, "Lộc" означава Просперитет. Тези думи се разменят широко през целия празник и традиционно красят Tết декорации.

Име на проекта : Coca-Cola Tet 2014, Име на дизайнерите : Rice Creative, Име на клиента : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Опаковката За Безалкохолни Напитки

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.