Списание за дизайн
Списание за дизайн
Държачът За Нож

Only Right Here

Държачът За Нож От XII в. Първите бикове на бикове са документирани като акт или публичен спектакъл. Днес събуждането на съзнанието у хората е симптом на цялостна глобална оценка, като участници от божествената природа, ние сме едно цяло. „Само тук“ символизира нова ера, в която ще настъпи изчезване на агресивни дейности, въплътени в това, което някога е било културен празник, и голямата еволюционна стъпка на хуманистично ниво.

Име на проекта : Only Right Here, Име на дизайнерите : Alan Saga, Име на клиента : Alan Saga.

Only Right Here Държачът За Нож

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.