Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фотьойл

Osker

Фотьойл Osker веднага ви кани да седнете и да се отпуснете. Този фотьойл е с много подчертан и извит дизайн, осигуряващ отличителни характеристики като перфектно изработени дървени дограми, кожени подлакътници и възглавници. Многото детайли и използването на висококачествени материали: кожа и масивна дървесина гарантират съвременен и вечен дизайн.

Къщата

Zen Mood

Къщата Zen Mood е концептуален проект, концентриран в 3 основни двигателя: минимализъм, адаптивност и естетика. Отделните сегменти са прикачени, създавайки различни форми и приложения: домове, офиси или шоуруми могат да бъдат генерирани, като се използват два формата. Всеки модул е проектиран с 3,20 х 6,00 м, подредени в 19 м² в рамките на 01 или 02 етажа. Транспортът се извършва основно с камиони, също така може да бъде доставен и монтиран само за един ден. Това е уникален съвременен дизайн, който създава прости, оживени и креативни пространства, станали възможни чрез изчистен и индустриализиран конструктивен метод.

Система За Пътно Фиксиране

Airport Bremen

Система За Пътно Фиксиране Модерен дизайн с висок контраст и ясна информация Hirarchie отличава новата система. Системата за ориентация работи бързо и ще даде положителен принос за качеството на обслужването, което предлага летището. Най-важното средство до използването на нов шрифт, отличителен елемент със стрелка, въвеждането на различни цветове с висок контраст. Това беше особено във функционални и психологически аспекти, като добра видимост, четливост и запис на информация без бариери. Използват се нови алуминиеви калъфи със съвременна, оптимизирана LED осветеност. Добавени са кули за знаци.

Мебелите За Мивка

Eva

Мебелите За Мивка Вдъхновението на дизайнера дойде от минималния дизайн и за използването му като тиха, но освежаваща функция в пространството на банята. То възникна от изследването на архитектурните форми и простия геометричен обем. Басейнът може да бъде потенциално елемент, който дефинира различни пространства около и в същото време централна точка в пространството. Той е много лесен за употреба, чист и издръжлив също. Има няколко варианта, включително самостоятелна, седнала пейка и монтирана на стена, както и единична или двойна мивка. Вариациите на цвета (RAL цветове) ще помогнат за интегрирането на дизайна в пространството.

Концепцията За Опаковане

Faberlic Supplements

Концепцията За Опаковане В съвременния свят хората са постоянно изложени на агресивното въздействие на външни отрицателни фактори. Лошата екология, натовареният ритъм на живот в мегаполисите или стресовете водят до увеличени натоварвания върху тялото. За нормализиране и подобряване на функционалното състояние на организма се използват добавки. Основната метафора на този проект се превърна в диаграмата за подобряване на благосъстоянието на човек с използването на добавки. Също така основният графичен елемент повтаря формата на буквата F - първата буква в името на марката.

Къща

Dezanove

Къща Вдъхновението на архитекта идва от рекултивираната евкалиптова дървесина на „батеите“. Това са платформите за производство на миди в устието и представляват много важната местна индустрия в "Ria da Arousa", Испания. В тези платформи се използва евкалиптово дърво и в региона има разширения на това дърво. Възрастта на дървесината не е скрита и различните външни и вътрешни лица на дървото се използват за създаване на различни усещания. Къщата се опитва да заимства традициите на околностите и да ги разкрие чрез историята, разказана в дизайна и детайла.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.