Списание за дизайн
Списание за дизайн
Автоматичната Сокоизстисквачка

Toromac

Автоматичната Сокоизстисквачка Toromac е специално проектиран със своя мощен външен вид, за да внесе нов начин за консумация на прясно изцеден портокалов сок. Създаден за максимално извличане на сок, той е за ресторанти, кафенета и супермаркети, а премиум дизайнът му позволява приятелско изживяване, осигуряващо вкус, здраве и хигиена. Той има иновативна система, която отрязва плодовете вертикално и притиска половинките чрез въртящо се налягане. Това означава, че се постига максимална ефективност без притискане или докосване на черупката.

Етикет За Бира

Carnetel

Етикет За Бира Дизайн на етикет за бира в стил Арт Нуво. Етикетът на бирата също съдържа много подробности за процеса на варене. Дизайнът също се побира на две различни бутилки. Това може да стане просто като отпечатате дизайна на 100-процентов дисплей и 70-процентов размер. Етикетът е свързан с база данни, което гарантира, че всяка бутилка получава уникален номер за пълнене.

Идентичност На Марката

BlackDrop

Идентичност На Марката Това е лична стратегия за марка и проект за идентичност. BlackDrop е верига магазини и марка, която продава и разпространява кафе. BlackDrop е персонален проект, първоначално разработен с цел задаване на тон и творческа посока за личен творчески бизнес на свободна практика. Тази идентичност на марката е създадена с цел позициониране на Aleks като доверен консултант на марката в стартиращата общност. BlackDrop означава гладка, съвременна, прозрачна стартираща марка, която има за цел да се превърне във вечна, разпознаваема, водеща в бранда марка.

Фотографската Серия

U15

Фотографската Серия Проектът на художниците се възползва от характеристиките на сградата U15, за да създаде асоциация с природни елементи, присъстващи в колективното въображение. Възползвайки се от сградната структура и части от нея, като нейните цветове и форми, те се опитват да предизвикат по-специфични места като Китайската каменна гора, Американската кула на дявола, като общи природни икони като водопади, реки и скални склонове. За да предоставят различна интерпретация на всяка картина, художниците изследват сградата чрез минималистичен подход, използвайки различни ъгли и перспективи.

Часовник

Argo

Часовник Argo от Gravithin е часовник, чийто дизайн е вдъхновен от секстант. Той разполага с гравиран двоен циферблат, предлаган в два нюанса, дълбоко синьо и черно море, в чест на митичните приключения на кораба Арго. Сърцето му бие благодарение на швейцарското кварцово движение Ronda 705, докато сапфировото стъкло и здравата четка от 316L осигуряват още по-голяма устойчивост. Освен това е 5ATM водоустойчив. Часовникът се предлага в три различни калъфа (златен, сребърен и черен), два нюанса за набиране (Deep Blue и Black Sea) и шест модела каишки, в два различни материала.

Интериорният Дизайн

Eataly

Интериорният Дизайн Eataly Toronto е съобразен с нюансите на нарастващия ни град и е предназначен да подобри и разшири социалния обмен чрез универсалния катализатор на страхотна италианска храна. Подходящо е само, че традиционните и трайни „пасиаги” са вдъхновението за дизайна на Иатали Торонто. Този вечен ритуал вижда италианците всяка вечер да излизат на главната улица и пиаца, да се разхождат и да се социализират и от време на време да спират по барове и магазини по пътя. Тази поредица от преживявания налага нов, интимен мащаб на улицата в Bloor and Bay.