Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хотел

LiHao

Хотел Връщане към природата, културната станция на града. Създайте изискан начин на живот. Изключително се наслаждавайте на тишина и тишина. Хотелът е разположен в оживената зона на Baoding High-Tech Development Zone. Дизайнерът предефинира градския курортен хотел чрез цялостно мислене чрез повторно комбиниране на заобикалящата среда, архитектура, пейзаж и интериор, за да създаде изтънчено, естествено и удобно хотелско пространство. Позволете на бизнес пътниците да се чувстват проспериращи в тихото, крадещо полудневен отдих.

Търговските Офиси

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Търговските Офиси С водна повърхност като огледало се издига изображението на котата на сградата; при скулптурата и засаждането като елементи интересът към водата се формира чрез декорация; с плаващи засаждане и смяна на фонтани и художествени светлини, интересът се формира ; С вода като душа комбинацията от изкуство и функция се извежда през повратна точка на пространството; широкият плувен басейн, на слънцето, водата пулсации, бистра и прозрачна, блестяща, през ярката вода, може да се види ясно отношението на всяка плочка, изглежда, че също така почиства човешкия ум като цяло.

Многофункционалният Корпус

Best in Black

Многофункционалният Корпус Best in Black е проект, който има за цел да създаде нов вид жилищна сграда. Интериорният дизайн на апартаментите представлява индустриален дизайн, отговарящ на мексиканската архитектура, избраните материали са насочени към усещане за чудо в обществени зони и топъл вид на апартаменти, което е в контраст с чистата, трезва фасада. Четирите фасади са ясно вдъхновени от случайно поставяне на формите на играта Tetris, оформящи стените и прозорците на сградата, създавайки осветени атмосфери, които създават комфорт за потребителя.

Луксозното Хибридно Пиано

Exxeo

Луксозното Хибридно Пиано EXXEO е елегантен хибриден пиано за съвременни пространства. Уникалната му форма олицетворява триизмерното сливане на звукови вълни. Клиентите могат напълно да персонализират пианото си, за да бъдат в хармония с неговото обкръжение като Декоративно изкуство. Това високотехнологично пиано е изработено от екзотични материали като Carbon Fiber, първокласна алуминиева кожа от алуминиева кожа и аерокосмична система. пресъздава широкия динамичен диапазон на Големите пиано чрез звуковата система от 200 Watts и 9 високоговорителя. Специалната вградена батерия позволява на пианото да изпълнява до 20 часа с едно зареждане.

Къщата За Продажба

Zhonghe Kechuang

Къщата За Продажба Този проект преследва дълбочината и точността на материала, технологията и пространството и подчертава целостта на функцията, структурата и формата. Чрез комбинацията от светлинен ефект и нови материали, които представляват най-добрите естетически елементи, за постигане на целта на авангарден дизайн, за да се даде на хората неограничен усет към технологията.

Жилищната Къща

Casa Lupita

Жилищната Къща Casa Lupita отдава почит на класическата колониална архитектура на Мерида, Мексико и нейните исторически квартали. Този проект включваше реставрация на касоната, която се счита за обект на наследство, както и архитектурен, интериорен, мебелен и ландшафтен дизайн. Идейната предпоставка на проекта е съчетаването на колониална и съвременна архитектура.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.