Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фотоинсталацията

Decor

Фотоинсталацията В една моделна сграда искам да разсъждавам около реалността, че ние считаме нашата и разглеждаме като сценография към един въображаем сценарий. Сценарий по природа случайни и нетрайни. Какво се крие зад това или какво ще се случи, когато декорът може да не е идващ апокалипсис, а създаване на нов процес. Още една картина за това какво може да се случи, когато шоуто приключи.

Име на проекта : Decor, Име на дизайнерите : Johanna Mårtensson, Име на клиента : Johanna Mårtensson.

Decor Фотоинсталацията

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.