Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бизнес Салонът

Rublev

Бизнес Салонът Дизайнът на салона е вдъхновен от руския конструктивизъм, Татлинската кула и руската култура. Кулите във формата на съюз се използват като привличащи очи в салона, това създава различни пространства в салона като определен вид зониране. Поради куполите с кръгла форма салонът е удобна зона с различни зони с общ капацитет от 460 места. Районът се вижда с различни видове места за сядане, за хранене; работа; комфорт и отпускане. Кръглите светлинни куполи, разположени на вълнообразно оформения таван, имат динамично осветление, което се променя през деня.

Жилищната Къща

SV Villa

Жилищната Къща Помещението на SV Villa е да живее в град с привилегиите на провинцията, както и съвременен дизайн. Сайтът, с несравнима гледка към град Барселона, планината Монджуик и Средиземно море на заден план, създава необичайни условия за осветление. Къщата се фокусира върху местните материали и традиционните методи на производство, като същевременно поддържа много високо ниво на естетика. Това е къща, която има чувствителност и уважение към сайта си

Пакетирани Коктейли

Boho Ras

Пакетирани Коктейли Boho Ras продава пакетирани коктейли, приготвени с най-добрите местни индийски спиртни напитки. Продуктът носи бохемска вибрация, която улавя нетрадиционния артистичен начин на живот, а визуалните изображения на продукта са абстрактното изобразяване на бръмчането, което потребителят получава след като изпие коктейла. Той перфектно е успял да постигне средната точка, където се срещат Global и Local, където те се сливат, за да образуват Glocal вибрация за продукта. Boho Ras продава чисти спиртни напитки в бутилки от 200 ml и пакетирани коктейли в бутилки от 200 ml и 750 ml.

Робот За Грижа За Домашни Любимци

Puro

Робот За Грижа За Домашни Любимци Целта на дизайнера беше да реши проблемите в отглеждането на кучета с едно лице. Тревожните разстройства на кучешки животни и физиологичните проблеми се коренят от продължителния период на отсъствие на гледачите. Поради малките си жизнени пространства, грижещите се споделят жизнена среда с домашните животни, причинявайки санитарни проблеми. Вдъхновен от точките на болка, дизайнерът измисли робот за грижи, който 1. играе и взаимодейства с домашните животни, като хвърля лакомства, 2. почиства прашинки и трохи след дейности на закрито и 3. поема миризми и косми, когато животните-компаньони поемат Почивка.

Шезлонг Концепцията

Dhyan

Шезлонг Концепцията Концепцията на салон Dyhan съчетава модерен дизайн с традиционните източни идеи и принципи на вътрешния мир, като се свързва с природата. Използвайки Lingam като форма на вдъхновение и Bodhi-tree и японски градини като основа на модулите на концепцията, Dhyan (санскрит: медитира) превръща източните философии в разнообразни конфигурации, позволявайки на потребителя да избере своя път към дзен / релаксация. Режимът на водното езеро заобикаля потребителя с водопад и езерце, докато градинският режим заобикаля потребителя със зеленина. Стандартният режим съдържа зони за съхранение под платформа, която действа като рафт.

Жилищните Единици

The Square

Жилищните Единици Идеята на дизайна беше да се проучат архитектурните отношения между различни форми, които са съставени заедно, за да се създадат като движещи се единици. Проектът се състои от 6 единици, всеки от които 2 контейнера за транспортиране, фиксирани един върху друг, образувайки маса L-образна форма. Тези единици с форма на L са фиксирани в припокриващи се позиции, създаващи празнини и твърди частици, за да дадат усещането за движение и да осигурят достатъчно дневна светлина и добра вентилация околен свят. Основната цел на дизайна беше да се създаде малка къща за тези, които прекарват нощта на улиците без дом или подслон.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.