Списание за дизайн
Списание за дизайн
Етикетът За Вино

5 Elemente

Етикетът За Вино Дизайнът на "5 Elemente" е резултат от проект, при който клиентът се довери на дизайнерската агенция с пълна свобода на изразяване. Акцентът на този дизайн е римският символ „V”, който изобразява основната идея на продукта - пет вида вино, преплетени в уникална смес. Специалната хартия, използвана за етикета, както и стратегическото поставяне на всички графични елементи провокират потенциалния потребител да вземе бутилката и да я завърти в ръцете си, да я докосне, което със сигурност прави по-дълбоко впечатление и прави дизайна по-запомнящ се.

Име на проекта : 5 Elemente, Име на дизайнерите : Valerii Sumilov, Име на клиента : Etiketka design agency.

5 Elemente Етикетът За Вино

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.