Списание за дизайн
Списание за дизайн
Суичовете За Цвят На Бирата

Beertone

Суичовете За Цвят На Бирата Beertone е първият справочник за бира, базиран на различните цветове на бирата, представен във вентилатор за стъклена форма. За първото издание събрахме информация от 202 различни швейцарски бири, пътуващи из страната, от изток на запад, от север на юг. Целият процес отне много време и подробна логистика, за да се свърши, но резултатът от тези две страсти заедно ни прави много горди и вече са планирани нови издания. Наздраве!

Име на проекта : Beertone, Име на дизайнерите : Alexander Michelbach, Име на клиента : Beertone.

Beertone Суичовете За Цвят На Бирата

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.