Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колие

Scar is No More a Scar

Колие Дизайнът има драматична болезнена история зад себе си. Той беше вдъхновен от незабравимия ми неудобен белег по тялото ми, който беше изгорен от силни фойерверки, когато бях на 12 години. При опит да го прикрия с татуировка, татуистът ме предупреди, че ще е по-лошо да покриеш уплахата. Всеки има своя белег, всеки има своята незабравима болезнена история или история, най-доброто решение за изцелението е да се научите как да се изправите срещу него и силно да го преодолеете, а не да се прикривате или да се опитвате да избягате от него. Затова се надявам хората, които носят бижутата ми, да се чувстват по-силни и позитивни.

Име на проекта : Scar is No More a Scar , Име на дизайнерите : Isabella Liu, Име на клиента : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Колие

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.