Списание за дизайн
Списание за дизайн
Капсула

Wildcook

Капсула Капсулата Wild Cook, представлява капсула с разнообразни естествени съставки и е предназначена да пуши храна и да създава различни аромати и аромати. Повечето хора вярват, че единственият начин да направите пушена храна е чрез изгаряне на различни видове дървесина, но истината е, че можете да направите храната си пушена с много материали и да създадете изцяло нов вкус и аромат. Дизайнерите осъзнаха вкусовите разлики по целия свят и затова този дизайн е напълно гъвкав, що се отнася до въпроса за използваемостта в различни региони. Тези капсули се предлагат в смесени и единични съставки.

Име на проекта : Wildcook, Име на дизайнерите : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Име на клиента : Creator studio.

Wildcook Капсула

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.