Списание за дизайн
Списание за дизайн
Медът

Ecological Journey Gift Box

Медът Дизайнът на подаръчната кутия с мед е вдъхновен от "екологичното пътешествие" на Шеннонджия с изобилие от диви растения и добра природна екологична среда. Опазването на местната екологична среда е творческата тема на дизайна. Дизайнът възприема традиционното китайско изкуство за марионетки, отрязани от хартия и сенки, за да покаже местната природна екология и пет редки и застрашени защитени първокласни животни. Върху опаковъчния материал се използва груба трева и дървесна хартия, което представлява концепцията за природата и опазването на околната среда. Външната кутия може да се използва като изящна кутия за съхранение за повторна употреба.

Име на проекта : Ecological Journey Gift Box, Име на дизайнерите : Pufine Creative, Име на клиента : Wuhan Little Bee Food Co., Ltd..

Ecological Journey Gift Box Медът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.